Gıda Zehirlenmesine Ne İyi Gelir?

 

Gıda Zehirlenmesi

Yaz aylarında sıcaklıkların artması beraberinde gıda zehirlenmesi riskini gündeme getiriyor. Sıcaklıklardan ziyade gıdaların gerekli hijyenle hazırlanmaması da gıda zehirlenmesi tehlikesini artırır. Bakteriye maruz kalan yiyecekler toksinlerle dolar ve bu toksinler insan vücuduna yayıldıklarında hayati risk taşıyan durumlar ortaya çıkabilir. Gıda zehirlenmesi en çok Staphylococ türünden kaynaklanıyor.

Zehirlenme Nasıl Ortadan Kaldırılır?

Zehirlenme yaşayan hastalarda bol su ve sıvı gıdalar verilmelidir. Ayrıca tuzlu ayran, tuzlu krakerler, bol yoğurt, muz, haşlanmış patates, yağsız pirinç lapası yedirilir. Hasta acile kaldırılırsa elektrolit replasmanı yapılabilir. Ancak bu çoğunlukla gerekli olmaz. Zehirlenmenin ana çözümü boşaltım sistemlerini olabildiğince çalıştırmaktan geçiyor. Bu da ancak bol sıvı takviyesiyle yapılır.

 

10 Yılı aşkın tecrübemiz ile ihtiyaç duyduğunuz tüm anlarda yanınızda oluyoruz, 7/24 uzman destek.

100+ Mutlu Müşteri

Osgbyi web üzerinden keşfettik. Kendileri bizzat iş yerimize geldiler. Prosedürlerini açıkladıktan sonra anlaşmamız yaptık.
Osgbyi web üzerinden keşfettik. Kendileri bizzat iş yerimize geldiler. Prosedürlerini açıkladıktan sonra anlaşmamız yaptık.
12 yıllık müzik şirketimize iş sağlığı ve iş guvenligi için danışman firma ihtiyacımız oldu. Bu gereklilik için kale osgbden faydalaniyoruz
12 yıllık müzik şirketimize iş sağlığı ve iş guvenligi için danışman firma ihtiyacımız oldu. Bu gereklilik için kale osgbden faydalaniyoruz
70 küsür yaşında patronumuzun sürekli andığı bir iş sağlığı şirketi. Sanırım uzun yıllardır çalışıyorlar
70 küsür yaşında patronumuzun sürekli andığı bir iş sağlığı şirketi. Sanırım uzun yıllardır çalışıyorlar

Benzer Yazılar